Відзнаки президента та волонтери року: як у Миколаївському районі святкували День волонтера (фото)

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 05.12.2018 18:12
  • 0

5 грудня у Миколаївському районі відзначили Міжнародний день волонтера.

 Маяк.Media

Святковий привід зібрав не тільки волонтерів Миколаївського району – завітали гості з Миколаєва, Нової Одеси та Березнегуватщини.

 Маяк.Media

Під час концерту трьом представникам району вручили Відзнаки Президента України «За гуманітарну участь у Антитерористичній операції». Нагороди отримали співзасновники волонтерського  центру «Перевізник» Ігор Мухарський і Сергій Протченко, а також виконуючий обов’язки директора Зеленоярської школи Юрій Зарванський.

Не буду брехати, такі відзнаки отримувати приємно. Але краще, щоб такого не було - не було за що їх отримувати, щоб в Україні був мир

Сергій Протченко

 

Оксана та Ігор Мухарські Маяк.Media

Юрій Зарванський Маяк.Media

Довідка: ВЦ «Перевізник» заснували у 2014 році. З перших днів війни волонтери власноруч возять гуманітарну допомогу безпосередньо на передову. За весь час вони здійснили більше 40 поїздок у зону АТО та побували у найгарячіших точках. До збору вантажів підключаються мешканці майже всіх сіл Миколаївського району, а також жителі Нової Одеси та Березнегуватого.

Руслан Пересунько, представник "Перевізника" у Березнегуватому, керівник БО "Фонд "Позивний - Горинич" Маяк.Media

Ігор Мухарський також отримав Подяку від Головнокомандувача ЗСУ Віктора Муженка, яку йому вручив керівник облорганізації Товариства сприяння обороні України Юрій Шутяк.

Юрій Шутяк, очільник Новоодеського крила "Перевізника" Маяк.Media

Голова райдержадміністрації Алла Воробйова отримала звання «Волонтер року» від обласної організації волонтерів у номінації «Кращий організатор волонтерського руху». 

Я б назвала цю нагороду не "волонтер року", а голова адміністрації - попрошайка року. Це спільна нагорода для всіх жителів району, котрі допомагають нашим бійцям, малозахищеним верствам населення, дітям. Дякую вам усім

Алла Воробйова Маяк.Media

У номінації «Кращий волонтер у сфері соціального захисту населення» нагороду отримала начальниця районної служби у справах дітей Наталя Бичкова.

Наталя Бичкова і голова обласної організації волонтерів Валентина Редька Маяк.Media

Подяки від обласної організації отримали Ольга Чарушникова (голова районної ветеранської організації) та Людмила Льгова, яка очолює Степівську ветеранську організацію.

Чимало мешканців району, зокрема, освітян, підприємців, сільських голів відзначили подяками РДА та райради.

Усі фото (гортайте):

 

 

Коментарі:

Останні новини