Ремонт "сливинської" дороги: чи були порушення (фото до та після)

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 22.12.2018 16:25
  • 0

У Миколаївському районі нещодавно відремонтували ділянку дороги О-151414 у селі Сливине в напрямку Кир’яківки.

І хоч ремонту місцеві мешканці чекали довго, у багатьох виникли нарікання через те, що робити його почали аж взимку, коли на вулиці помітно похолоднішало.

Питання аварійного стану цього відрізку виникло вже давно. Адже два з половиною роки тому тут зняли верхній шар покриття (планували капремонт, який так і не відбувся). За цей час утворилися численні ями та вибоїни. Дорогою ж їздять мешканці трьох сіл і шкільний автобус.

22 грудня провідний інспектор управління інфраструктури ОДА виїхав на місце, де зустрівся з представниками районної влади та керівництвом Веснянської ОТГ.

Олександр Стеценко (ОДА), Ігор Мухарський (заступник голови райради), Леонід Мухарський (Веснянський сільський голова)

 

Олександр Стеценко пояснив, що роботи виконали без порушень:

– Технології дозволяють вкладати асфальт при температурі до -5, в суху погоду, на підготовлену основу. Основні критерії – невелика дальність транспортування. А асфальтобетонний завод знаходиться на відстані до 30 кілометрів. Машини були тентовані, з підігрівом кузова. Підрядник використовував добавку, що дозволяє класти асфальт при більш низьких температурах. Думка, що ремонтувати дорогу при «нулі» чи мінусовій температурі вже застаріла.

Всього відремонтували 5,6 тисяч квадратних метрів дороги. При цьому покриття замінили не по всьому відрізку, а на аварійних ділянках. Загальна сума робіт – 2,2 млн гривень. Виконувало роботи ТОВ «Миколаївавтодор».

 

Коментарі:

Останні новини