Фестиваль повітряних зміїв у Трихатах внесли до світових календарів

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 12.03.2019 12:25
  • 0

Фестиваль “Tryhutty International kite festival” потрапив до всесвітніх календарів кайт-івентів — American Kitefliers Association (АКА) і європейського  календарів. 

Це означає, що наймасштабніший український фестиваль повітряних зміїв, котрий цього року вже втретє проводитиметься в Трихатах, офіційно став частиною фестивального життя світу.

Інформацію про фестиваль в Трихатах відтепер можна знайти на офіційних сайтах American Ktiefliers Association (в розділі “Календар”) та kitecalendar.co.uk .

“Зі свого боку, як організатори, ми намагаємося зробити все аби фестиваль пройшов за усіма міжнародними вимогами та правилами для подібних заходів. Внесення фестивалю “Tryhutty International kite festival” до всесвітнього та європейського календарів проведення кайтфестів є своєрідним маячком для міжнародної кайт спільноти, що захід є легальним і заслуговує довіри. Крім того, це своєрідне запрошення для тих, хто має намір приїхати до України і взяти участь у фестивалі” , – відзначила Тетяна Безмощук, головний організатор фестивалю “Tryhutty International kite festival”.

Довідка. Американська асоціація кайтерів є найбільшою у світі. Заснована у 1964 році Робертом Інгрехамом. Сьогодні до неї входять тисячі кайтерів з 25 країн світу.

 

Коментарі:

Останні новини