"Назад у 90-ті": у Сливиному відгриміла дискотека (фото)

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 15.07.2019 13:00
  • 0

13 липня у селі Сливине на березі річки відбулася тематична дискотека «Назад у 90-ті».

Кожен відвідувач міг поринути в епоху дев’яностих, адже організатори продумали програму до дрібниць. Гості відповідально підійшли до вбрання - чимало людей одягнулися у тематичні костюми.

Найпопулярнішими елементами одягу були яскраві лосини і топи, шкіряні та джинсові куртки, поясні сумки − «бананки», кепки з логотипами колись популярних брендів.

Дівчата за маминими порадами в точності відтворювали макіяж тих часів. Здебільшого, перевагу надавали блакитним перламутровим тіням та червоній помаді.

Зачіски теж були оригінальними - високі начісування та пишні хвости з яскравими резинками додавали образу завершеності. Під час вечірки влаштували конкурс на найкращий костюм, а всі його учасники отримали подарунки.

Яскраві фотозони не залишили байдужим жодного гостя. Для дітей на узбережжі встановили атракціони та пригощали малечу солодкою ватою. Дорослим теж було чим поласувати - на території встановили фудкорти.

В перервах між динамічними танцями учасників дискотеки розважали конкурсами, бармен-шоу, виступами балету «Каприз». Щасливчики ж могли випробувати свою вдачу у лотереї. Та найбільше захоплення людей викликала поява на сцені «зірок шоубізу» Олега Винника та Вєрки Сердючки, яких спародіював артист і ведучий свята Сергій Логвиненко. Тож за сценою вишикувалася черга з бажаючих зробити селфі з «зірками».

Атмосфера свята була неймовірна, за попередніми розрахунками, дискотеку відвідали близько тисячі людей з усієї ОТГ, навколишніх сіл і навіть обласного центру. До речі, осторонь народних гулянь не залишився і Маяк.Media.

Народний депутат Борис Козир

Голова Веснянської ОТГ Леонід Мухарський

 

Коментарі:

Останні новини