Влітку найкращий відпочинок в Енергодарі - пляж "Сонячний"

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 13.06.2019 12:40
  • 0
Партнерський матеріал Що це означає?

 

Пляж "Сонячний" офіційно відкритий вже з 31 травня, тобто відповідає усім вимогам – від якості води у водосховищі до наявності всього необхідного на березі: питної води, туалету, рятувального посту, перевдягалень. Але найголовніше, чим може пишатися «Сонячний» – це варіанти відпочинку! 

 

Relax, take it easy 

Вартість шезлонгу – 30 гривень на весь день.

Хочете – просто релаксуйте на пісочку, а краще – на шезлонгах.

Лайфхак!

Не любиш мурахів – бери шезлонг, і будеш відпочивати з комфортом! 
Відпочинок під великою парасолькою – безкоштовний: тінь на пляжі «Сонячний»  не продається!

 

BGImage

Водна гірка

Якщо ви хочете екшену – будь-ласка! Почати можна хоча б з велетенської надувної гірки. Вартість невелика – для дітлахів – 5 грн за один спуск, для дорослих (а що?!) – 10 грн

BGImage

Вейк-парк «162 метра»

А якщо ви це вже переросли гірку – ласкаво запрошуємо до вейк-парку «162 метра». Він працює з 2014 року і вже встиг виростити справжніх майстрів польотів та стрибків над водою.

BGImage

Кайтбординг

Кайтбординг, кайтсерфінг або кайтинг — обирайте, яка назва вам більше до вподоби та приходьте, щоб побачити цей екстремальний вид спорту, помилуватися, закохатися та приєднатися до фанатів і самим «стати на крило»
 На пляжі «Сонячний» катаються тільки профі – у нас велика глибина для новачків. Тому навчання проходять на лиманах Азовського моря – в Кирилівці, наприклад.  

В Енергодарі з усіх питань можна звертатись до Володимира Ширяєва (+380509371168).

 

BGImage

BGImage

BGImage

Відгук про вейк-парк «162 метра»

Опанувала вейк та закохалася в нього відома в Енергодарі та за його межами спортсменка, майстер спорту з арм-рестлінгу Лілія Панюкова. Дівчина починала з катання вперед-назад («трамваїла»), а зараз може виконувати складні трюки, стрибки.
«Раджу спробувати всім! Відчуваєш шалений адреналін, взагалі, почуваєшся, як пташка! Я дуже рада, що в Енергодарі є вейк-парк. Мені тепер навіть на море не хочеться їхати – все є тут!»

 

BG Image

BG Image

 

 

SUP(сапбордінг)

BG Image

Сапбордінг – нове явище, і не лише для Енергодара! В наше місто «греблю стоячи» (а саме так розшифровується абревіатура) привіз Володимир Ширяєв. Він займається цим з вересня, і вже «поставив на SUP» свою доньку.

 

BG Image

Володимир Ширяєв
 

«Цьому можна навчитися з першої спроби. SUP може бути цікавим для дорослих і дітей – це спокійні прогулянки по воді, коли ти бачиш все навколо, а також – в глибину»
Дошки для SUP – надувні, але жорсткі, вагою до 7 кг. На них можна здійснювати прогулянки до 1000 км! Але Володимир запрошує не так далеко, а, наприклад, навколо Іванівських островів. 
Для SUP потрібна спокійна погода та ваше бажання! Періодично на пляжі «Сонячний» проводяться безкоштовні тест-драйви для новачків (слідкуйте за повідомленнями у групі!), тож не вагайтеся, а пробуйте! 
Увага! Оренда дошки – під заставу закордонного паспорту або водійського посвідчення!

І  на березі теж є чим зайнятись активним відпочивальникам: можна пограти у пляжний волейбол, зайнятися танцями, йогою або стретчінгом. 

 

BG Image

Заняття зі стретчінгу проводить тренерка Анастасія Ващенко

Вартість одного заняття – 30 гривень

Щовівторка та щочетверга на пляжі «Сонячний» завдяки стретчінгу за  невеликі гроші ви отримуєте гарний настрій, приємні відчуття у тілі та +100 до карми! (тел. 095-654-18-66⠀)

  • «Заняття проходять навіть у дощ! Ми вже пробували – це було неперевершено! Приходьте, стретчінг проходить за будь-якої погоди!»

 

BG Image

BG Image

 

BG Image

На пляжі «Сонячний» працює нічний клуб «SUN SET» Літній сезон вже стартував, тож на вас чекає головний танцпол нашого міста. Слідкуйте за оголошеннями та анонсами: тут гаряче навіть вночі!

Працівники пляжу «Сонячний» намагаються зробити відпочинок енергодарців та гостей нашого міста комфортним та безпечним. Не завжди це залежить лише від них – на жаль, б’ють скло та смітять на території як раз гості, але з кожним роком таких прикрих випадків меншає. В планах – придбання спеціальної машини, яка б чистила пісок від каменів та сміття. Якщо вдасться це зробити в рамках громадського бюджету, в Енергодарі можуть з’явитися справжні золоті піски.