Вибори Президента у Миколаївському районі: рейтинги лідерів по селах

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 02.04.2019 11:18
  • 0

Центрвиборчком завершив обробку протоколів виборчих дільниць Миколаївського району.

Маяк.Media порахував відсоток голосів за кандидатів-лідерів першого туру у Миколаївському районі.

Ми об’єднали результати голосування у населених пунктах, де працювало по декілька дільниць.

Явка по району склала майже 60% (найбільшу активність проявили мешканці Безводненської сільради). Для порівняння, на позачергових виборах Президента 2014 року проголосували 52% виборців району.

По Миколаївському району, як і в цілому по Україні, першу позицію зайняв Володимир Зеленський. Він набрав 42% голосів. На другому місці (як і в області) – Юрій Бойко (12,2%), на третьому – Петро Порошенко (майже 12%).

У Миколаївському районі Володимир Зеленський отримав найбільшу підтримку в Шуриному, Новоселівці, Трихатському, Іванівці, найменшу – в Новоандріївці, Корчиному, Чумаках. Петро Порошенко має найбільший відсоток у Зарічному, Новобогданівці, Надбузькому, Маловарварівці, по Яснополянській сільраді, найменший – в Тернуватому, Старій Богданівці, Петрівці. Юрій Бойко отримав найбільший процент у Старій Богданівці, Тернуватому, Петрово-Солонисі, найменший – у Зеленому, Мирному, Новоандріївці. 

Щодо результатів по спецдільницях, в обласному протитуберкульозному диспансері Зеленський набрав 50%, на другому місці Петро Порошенко з результатом 9,1%.

В Ольшанській виправній колонії за Зеленського проголосували 38,8% виборців, на другій позиції Юлія Тимошенко – 33,3%.

 

Коментарі:

Останні новини