«Боєць по життю»: передчасно загинув воїн АТО Руслан Папуши

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 14.01.2019 18:25
  • 0

12 січня передчасно помер наш земляк, воїн АТО, мешканець села Шурине – Руслан Савович Папуши. Без чоловіка та батька залишилася дружина бійця та двоє дітей – 16-ти і 3-х років.

Життя Руслана Папуши обірвалося в одному з київських медзакладів, де він лікувався від травми, отриманої під час служби у зоні АТО влітку 2014 року. Виконуючи бойове завдання в районі Семенівки, що на Донеччині, сержант отримав поранення, як наслідок – закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.

Після лікування у шпиталі Руслан повернувся на службу. Боронив українську землю аж до весни 2018 року, допоки стан його здоров’я не погіршився. Передчасну смерть воїна спровокувало поранення, отримане у 2014 році.

За час служби Руслан Папуши отримав ряд нагород, серед яких – відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції», медаль «За оборону рідної держави» та ін.

Нагороди Руслана Папуши

Також сержант у якості миротворця брав участь в бойових діях в Іраку.

Ми завжди пам’ятатимемо Руслана, як мужнього воїна, прямолінійну, рішучу та доброзичливу людину, хорошого друга, чоловіка та батька. Він був бійцем по життю. Це велика втрата для всієї нашої громади.

14 січня у рідному селі попрощалися з героєм. Побачити його в останнє прийшли не тільки рідні та друзі, а й товариші по службі, бійці АТО, колективи Безводненської сільради, навчальних закладів, працівники районного військомату, представники районної влади.

Колектив редакції Маяк.Media висловлює щирі співчуття рідним, близьким, побратимам Руслана. Сумуємо разом з вами. Його героїзм, мужність і відвага сильніші за смерть. Світла пам’ять герою. 

Коментарі:

Цікаві матеріали наших партнерів

Нова Каховка.City
Ахметов хоче купити Херсонобленерго

Жмеринка.City
У зоні АТО загинув ще один жмеринчанин – Микола Семенюк

Жмеринка.City
2018 рік за 1 хвилину: жмеринчани зняли кращі моменти свого життя на відео