Фірма-перевізник прокоментувала бійку між водієм і пасажиром

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 22.11.2018 12:35
  • 0

Представники ПП “ІВА”, яке обслуговує 163-й маршрут, дали Маяк.Media коментар з приводу інциденту, що трапився 21 листопада.

Заступник директора відзначила, що підприємство провело службове розслідування. В результаті водію винесли догану. На роботі ж його характеризують як відповідального працівника і хорошу людину та кажуть, що така ситуація відбулася з ним вперше.

— Він працює у нас давно. Ніяких нарікань від пасажирів щодо нього до нас ніколи не надходило. Сьогодні провели засідання комісії, на якому він надав пояснення.

Водій підтвердив, що конфлікт виник через передні сидіння. За його словами, пасажир почав коментувати дії керманича та висловлювати невдоволення одразу, як сів у “маршрутку”.

— Потім став смикати водія то за плече, то за руки. Водій побоявся, що це може призвести до ДТП і вийшов з машини. Пасажир пішов за ним. Що було далі — видно на відео, — розповіла заступниця директора підприємства.

Перевізник встановив водію іспитовий строк — один місяць. Протягом цього терміну чекатимуть зворотнього зв'язку від пасажирів щодо водія:

— Якщо на нього будуть скарги — прийматимемо більш суворі міри. Він вибачається за свою поведінку і те, що не стримався. Це дуже нервова робота, і пасажири також не завжди проводять себе стримано.

Коментарі:

Останні новини