Пенсіонера з Миколаївського району судили за вбивство - захищав доньку

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 02.11.2018 11:10
  • 0

Мешканець Миколаївського району захистив доньку від нападника  та вбив його.Чоловіка визнали винним у скоєнні декількох злочинів, але від відбування покарання звільнили. Про це свідчить вирок Миколаївського районного суду.

Так, у матеріалах справи зазначається, що минулого року пенсіонер, знаходячись  у себе вдома, почув галас з сусідньої кімнати. Зайшовши туди, побачив, що його донька лежить на підлозі, а її б’ють по голові.

Тоді чоловік схопив штик і наніс нападнику два удари. Зброя пройшла через серце, легеню та нирку. Через декілька днів поранений помер.

Пенсіонера ж судили за два злочини. Перший – умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень через перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця.

Другий – незаконне зберігання холодної зброї. Штик пенсіонер знайшов неподалік Сливиного у балці та забрав його додому, розуміючи, що це зброя і зберігати її без дозволу – незаконно.

Чоловік визнав свою провину повністю та допомагав слідству. Суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Від відбування покарання пенсіонера звільнили, встановивши іспитовий термін у 2 роки.

Коментарі:

Цікаві матеріали наших партнерів

Сусіди.City
У Мені зник головний спеціаліст земельного відділу міської ради

Сусіди.City
У Корюківці господар дозволив поліції знайти у себе важкі наркотики

Сусіди.City
«Куточок чарівництва» і диво-піч. Менська родина створила затишне й екологічне житло

Останні новини