Депутати райради хочуть ініціювати боротьбу з незаконними «наливайками» і самогоноварінням

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 06.07.2019 12:07
  • 0

Депутат районної ради, заступник Радсадівського сільського голови, Максим Корнієнко порушив питання роботи незаконних точок продажу алкоголю у Миколаївському районі.

Так, під час засідання 25-ї позачергової сесії райради він подав депутатський запит, запропонувавши колегам звернутися до районного відділення поліції.  

— Функціонування місць продажу спиртних напоїв фізичними особами, котрі не мають на це ліцензій, стає масовим явищем у Миколаївському районі. Це спричиняє значну шкоду громадам, так як відсутня сплата податків і відповідних зборів. Також, через низьку якість алкоголю, нерідкими є випадки отруєння людей. Правоохоронні органи володіють інформацією щодо порушників, але продовжують бездіяти. До мене часто звертаються люди, жителі нашої громади, з проханням якось посприяти закриттю таких точок, —  відзначив він.

Корнієнко запропонував колегам не тільки звернутися до поліції, а й змусити правоохоронців потім відзвітувати.

Порушене питання викликало жваву дискусію. Частина депутатів підтримала ідею, інші висловили думку, що такі дії не принесуть результату. Проте, більшість таки проголосувала за запит.

Коментарі:

Останні новини