«Не зіграли жодної гри» - в Нечаяному вкрали штучний газон з футбольного поля

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 04.09.2018 19:13
  • 0

В ніч з 3 на 4 вересня в Нечаяному пограбували міні-поле для футболу. Невідомі вкрали частину штучного покриття та смугу для розмітки.

Про це повідомляється на офіційній сторінці об’єднаної громади у facebook. Грабіжники зламали замок на хвіртці та проникли на огороджену територію.

Представники сільської ради написали  заяву до правоохоронних органів, закликають можливих свідків відгукнутися та навіть обіцяють винагороду:

«Опускаються руки!
Сьогодні вночі було вкрадено штучне покриття з футбольного міні-поля та смуга для розмітки білого кольору. Ще не встигли відкритися, не зіграли жодної гри... Що ж ви робите, люди? Поверніть, будь ласка, на місце. Ми звертаємося до тих, хто знає про крадіжку. Повідомте за телефоном 066-746-63-80, за винагороду».

Варто відзначити, що це єдиний подібний проект у Миколаївському районі. Взагалі ж в області протягом останнього року побудували 14 таких полів. Реалізація здійснювалася в рамках держпрограми за умов співфінансування з державного та місцевого бюджетів.

Зокрема, на будівництво у Нечаяному витратили майже 1,5 млн гривень: 350 тисяч – з бюджету громади, 400 тис. – з обласного та 750 – з державного.

 

Коментарі:

Останні новини