У Миколаївському районі нагородили кращі футбольні команди та гравців (фото)

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 16.12.2018 20:24
  • 0

16 грудня у Миколаївському районі відбувся концерт, на якому підбили підсумки цьогорічного футбольного сезону.

У святковому форматі такий захід проходив вперше за всю спортивну історію району.

Гравці, ветерани футболу, тренери, представники районної влади, ОТГ та сільських рад зібралися у будинку творчості «Промінь», аби обговорити сезон-2018 та нагородити кращих із кращих.

Голова Федерації футболу Миколаївського району Сергій Мітін

 

Привітати спортсменів Миколаївського району прийшов і голова обласної Федерації футболу Олександр Пасічний:

Миколаївський район цього року продемонстрував дуже гарні результати. Мені приємно, що футбол розвивається, що є такі сильні гравці та тренери. Ваш район другий, хто проводить таке свято, подібний захід був лише в Первомайську. Я хочу подякувати голові районної Федерації футболу Сергію Мітіну за те, що він взяв на себе цю відповідальність, і екс-голові, який зараз віддає борг Вітчизні, Сергію Бойченку.

Абсолютними чемпіонами району цього року стала збірна команда «Степове – Михайлівка» (тренер – Руслан Саргсян, директор – Олександр Гіжен). ФК виборов перемогу у районному чемпіонаті з футболу, міні-футболу, стали володарями Кубка та Суперкубка

У Чемпіонаті району з футболу ІІ місце посів ФК «Ольшанське», ІІІ – «Радсад».

Всього учать брали 6 команд. Окрім згаданих – ФК «Нечаяне», ФК «Весняне» та ФК «Санта-Петрівка».

Заступник голови ФФМР Юрій Зарванський

Кращими футболістами сезону стали: бомбардир Юрій Гірчев («Степове – Михайлівка»), воротар Михайло Вакалюк («Нечаяне»), півзахисник Віталій Чернега («Ольшанське») та Олександр Матросов («Радсад»).

У районному чемпіонаті з міні-футболу ІІ місце посіла команда с. Благодарівка Нечаянської ОТГ, ІІІ – «Радсад».

Кращим бомбардиром у чемпіонаті з міні-футболу став Юрій Кирик (Благодарівка), воротарем – Михайло Вакалюк («Нечаяне»), гравцем сезону – Сергій Вакулін.

Кращим тренером району у 2018 році було визнано Руслана Саргсяна. Також відзначили роботу тренера команди «Бастіон» (Весняне) Олександра Диріва, тренера ФК «Радсад» Антона Шиманця, тренера ФК «Нечаяне» Сергія Мітіна, тренера юнацької команди Ольшанської ОТГ Дениса Батузова та представника збірної команди шкіл району Анатолія Зарванського.

Під час концерту Федерація футболу відзначила переможців турніру пам’яті Василя Бондаренка – ветеранів футболу Нечаянської ОТГ.

Спортсмени подякували головам громад, котрі допомагають командам (Микола Вівчар, Сергій Новак, Юрій Піньковий) та спонсорам.

Микола Вівчар
Сергій Новак
Юрій Піньковий
 

Олександр Гіжен розповів Маяк.Media, що стало ключем до успіху ФК «Степове – Михайлівка»:

– У нас дуже талановиті хлопці, сильний тренер і матеріальна підтримка від керівника ДПП «Степове» Ольги Ільчевої. Завдяки цьому і «здійснилася» наша команда, завдяки цьому ми змогли зібрати всі нагороди. Гадаю, наступного року ми будемо підійматися вище, йти на область.

Цього року спортсмени з Михайлівської ОТГ та Степового грали в одному клубі вперше (до цього були дві окремі команди). Трапилося це через брак гравців – хтось пішов служити, хтось переїхав до міста. Об’єднав футболістів Руслан Саргсян, котрий тренував раніше обидві команди. Цілком ймовірно, що наступного року хлопці гратимуть в такому ж складі.
 

В якійсь мірі, ми випереджаємо події. Вже давно йде мова про приєднання Степового до Михайлівської ОТГ. Тому, можливо, ми станемо однією громадою.

Футболістів та гостей свята музичними подарунками вітали артисти Степівського будинку культури.

 

Більше фото

 

Коментарі:

Останні новини