Машина з міста зливала нечистоти у Весняному: водія зняли на відео та оштрафують

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 04.09.2018 18:23
  • 0

Голова Веснянської ОТГ спіймав водія асенізаційної машини, котрий зливав нечистоти на території сільради.

Випадок трапився неподалік від колишньої птахофабрики. Це місце вже давно використовується як несанкціонований полігон для утилізації стоків. Однак нещодавно порушника вдалося зловити «на гарячому». Відеозапис розмови з водієм опублікував голова громади Леонід Мухарський на своїй сторінці у facebook.

На місце прибули правоохоронці та зафіксували порушення. У Миколаївському районному відділенні полції повідомили Маяк.media, що було складено адміністративний протокол, який надалі розгляне відповідна комісія при сільській раді та визначить санкцію.

Тепер водія можу оштрафувати на суму від 340 до 1360 гривень. Відповідно до законодавства, позбавлятися від відходів в полі чи лісі просто так – суворо заборонено. Асенізатор має отримати дозвіл в управлінні/департаменті ЖКГ.

Пійманий порушник, за інформацією поліції, не зареєстрований як ФОП та не представляє жодної фірми, тож зливав відходи нелегально. Асенізатор обслуговував мікрорайони Миколаєва, які межують з територією Миколаївського району: Варварівку, Велику і Малу Коренихи та ін.

 

Коментарі:

Останні новини