В річці знайшли тіло студента Надбузького ліцею

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 19.03.2019 15:05
  • 0

18 березня із заявою про зникнення 15-річного підлітка, мешканця Надбузького, до поліції звернулась його мати. Однокурсники студента розповіли жінці, що бачили, як він напідпитку пішов купатись у річку, пірнув і зник, повідомляє відділ комунікації поліції у Миколаївській області.

За вказаним фактом, як того вимагає процедура у подібних випадках, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство» та проводять розслідування.

Зі слів інших студентів відомо, що після навчання хлопець відпочивав із однолітками, а потім, залишивши свої речі, одяг та рюкзак, в альтанці неподалік навчального закладу пішов купатись, після чого його вже не бачили.

Тіло студента без зовнішніх ознак насильницької смерті знайшли пізно ввечері. Для встановлення причини смерті труп направлений на проведення судово-медичної експертизи. Слідчі дії тривають.

Також відомо, що пошуки почалися ще до приїду правоохоронців. Хлопця, невдовзі після його зникнення, у річці почали розшукувати його односельці. 

Коментарі:

Останні новини