Tryhuty International Kite festival: фоторепортаж

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter

Добігає кінця третій і останній день Міжнародного фестивалю повітряних зміїв у Трихатах.

Цього року подія викликала чимало обговорень та суперечок. Частина гостей заходу у соцмережах звинувачувала організаторів у стягненні грошей за в’їзд на територію фесту.

Дійсно, паркомісце попід самим в’їздом коштувало 200-300 грн, однак, як виявилося, організатори до цього непричетні:

"Как мне объяснили местные, это частная территория, на которой сделали парковку. И таких парковок по селу валом. 
За фестом считаются только админстоянки, в которых становятся машины участников фестиваля, приглашенных лиц, тех, у кого гарантированная стоянка входит в пакет фанзоны, зоны повышенного комфорта, кемпинга.
Люди, не приписывайте, пожалуйста, организаторам "креативность" и изобретательность людей, которые просто хотят под фестиваль заработать", - прокоментувала голова оргкомітету кайтфесту Тетяна Безмощук.

Як і в минулі роки, люди могли вільно та безкоштовно паркувати автівки на трихатський вулицях.

Вхід на територію, як завжди, був безкоштовний. З нововведень — платні VIP-пакети, до яких входила можливість відвідувати зони повищенного комфорту, фанзону під сценою тощо.

На фестивалі було багато способів розважитися. Наприклад, гості запускали повітряних зміїв.

Ті, хто не взяв кайт с собою, могли відвідати майстер-клас із виготовлення змія.

Неабиякою популярністю користувалися й майстер-класи від гончара з Ольшанського Руслана Горбаня.

Відвідувачі фесту каталися на конях і верблюдах, стріляли з луку, кидали сокири у мішені, плавали та рибалили. Взагалі розваг було на будь-який смак.

Протягом трьох днів гостей розважали вокальні гурти, танцювальні колективи, команди КВК. Виступали, звісно, й артисти Ольшанського та Трихатського будинків культури.

Пісенні барви НикЛайф

А от сільського контактного зоопарку, який зазвичай самотужки організовували родини вчителів і учнів Трихатської школи, цього року не було.

Ціни на їжу та напої були трохи вищими, ніж у місті, але цілком задовільними. При тому, деякі ресторації підняли їх після першого дня фесту.

Нагадаємо, що хедлайнером фестивалю стала Світлана Тарабарова, а закрити трьоденне дійство мав гурт "ТІК". Однак лише замість нього виступив гурт учасників одного з сезонів Х-фактору "ООН".

 

Кайтфест з висоти польоту повітряних зміїв. Автор: фотограф, відеограф Ілля Кошковський:

 

Коментарі:

Останні новини