Все про Миколаївський район: хто ми і навіщо створили цей сайт

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 03.09.2018 18:56
  • 0

Привіт! Mayak.media – це проект редакції газети “Маяк”.

Протягом 80-ти років газета була надійним джерелом інформації для багатьох мешканців Миколаївського району. Так є і сьогодні. Але наша команда вирішила розширити межі та більше не обмежуватися тільки друкованим форматом.

Навіщо? Для того, щоб ви мали цілодобовий доступ до якісного та цікавого контенту. Mayak.media – це новий погляд на звичні нам речі, нові герої та нові обрії. На цьому сайті ви знайдете незвичайні історії про своїх земляків, сусідів, друзів і знайомих. А можливо, і самі станете героєм наших публікацій.

Тут ви дізнаєтеся про сьогодення та історію Миколаївського району, відшукаєте корисні «лайфхаки» і відповіді на хвилюючі питання. Ми розкажемо про те, що відбувається в наших селах і селищах та пояснимо чому. Проведемо вас найцікавішими місцями Миколаївського району. Зафіксуємо яскраві моменти та покажемо найкрутіші світлини. Гарантуємо, на нашому сайті кожен знайде щось для себе: рейтинги, конкурси, тести та ігри.

В Mayak.media немає місця для “джинси”, необ’єктивності, упередженості, неперевіреної інформації та пліток. Ми дотримуємося журналістських стандартів та принципів “здорової людини”.

Mayak.media – не чергове інтернет-видання. Це велика спільнота, яку об’єднує бажання робити наш район кращим.

Чекаємо від вас класні фото Миколаївського району. Повідомляйте про виняткових людей і унікальні історії. Розповідайте про важливі проблеми, задавайте питання, які вас цікавлять. Починайте свій день разом з нами, підписуйтеся на наші сторінки у Facebook та Instagram, пишіть на пошту [email protected] та дзвоніть за телефонами 8(0512) 48-08-38, 48-08-37.

 

Коментарі:

Останні новини