Двом звинуваченим у зґвалтуванні дівчинки з Криничок загрожує 15 років тюрми. Третій — у розшуку

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter
  • 10.12.2018 20:05
  • 0

Слідчі закінчили розслідування однієї зі справ щодо групового зґвалтування у Миколаєві та скерували звинувачення до суду. 

Про це повідомляє Миколаївська місцева прокуратура №1. 

Нагадаємо, у червні поліція затримала трьох молодиків (від 18 до 21 року), підозрюваних у згвалтуванні 12-річної дівчинки. Випадок трапився у дворі за супермаркетом «Сотка». 

Зі слів затриманих та потерпілої встановили, що вони познайомились у парку в центрі міста, разом розпивали спиртне, а потім, придбавши ще алкоголю, відправились у найближчий двір багатоповерхівок. Там, двоє зловмисників скористались безпорадним станом дівчинки та вчинили щодо неї насильницькі дії, намірам третього завадили перехожі.

Також слідство встановило, що підозрювані вкрали рюкзак, мобільний телефон та гаманець постраждалої. Пізніше з’ясувалося, що дівчинка мешкає у селі Кринички, а в Миколаїв приїхала в гості до старшої сестри.

Дії двох чоловіків правоохоронці кваліфікували як "насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої та крадіжка, вчинена за попередньою змовою групи осіб". 

Обвинувальний акт затвердили та скеровали до суду. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Ще один підозрюваний, 21-річний мешканець Миколаєва, переховується від слідства. Його оголосили в розшук, а матеріали щодо нього виділили в окреме провадження. 

 

Коментарі:

Останні новини