Святкові вихідні: хто виступатиме в Енергодарі та скільки грошей на це витратять

Поділитись у Facebook Відправити в Twitter

Відділом культури та виконавчим комітетом міськради заплановано низку святкових заходів до Дня Конституції України та Дня молоді. Про це свідчать тендери, які вже розміщено на сайті публічних закупівель Прозорро.

У День Конституції України, 28-го червня, на площі перед палацом Культури «Сучасник» відбудеться святковий концерт. Початок – о 19.00.

На оформлення сценічного майданчика конструкцією з повітряних кульок витратять шість тисяч гривень. Роботи виконає ФОП Меркулов Владислав Сергійович.

Квіти до свята коштуватимуть чотири тисячі гривень. Договір укладено з ФОП Грінцова Ніна Михайлівна. Підприємниця має зробити дві корзини з квітами – кожна по 600 гривень та надати 140 гвоздик. Одна гвоздика коштує 20 гривень.

 

Майже сім тисяч гривень відділ культури заплатить ВП ЗАЕС ДП "НАЕК "Енергоатом" за послуги з проведення тематичного заходу, а саме – за дві години виступів художніх колективів культурно-ділового центру.

29 червня в Енергодарі відбудеться ще один святковий концерт - до Дня молоді. На нього виконавчий комітет міськради витратить 80 тисяч гривень.

 

Послугу має надати ФОП Мичковський Вадим Ростиславович, він же  відомий шоумен та гуморист Дядя Жора.

Дядя Жора фото з Інтернету

Підприємець має організувати концерти гуртів, забезпечити звуковою технікою та освітлення сцени.

В цей вечір на сцені біля "Сучасника" виступатимуть гурти «Opium» та «Action».

 

Коментарі: